Civil Aviation Technology College (CATC),IRAN

یکشنبه, 10 مرداد 1400

انعقاد تفهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری با هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران(هما)

تفاهم نامه هما
به منظور گسترش همکاریهای آموزشی و پژوهشی و استفاده از پتانسیل های طرفین در جهت حل مشکلات و معضلات علمی و تحقیقاتی در صنعت هوانوردی کشور و تلاش در جهت بالا بردن توان ملی و نیل به خود کفایی در تاریخ  ۱۴۰۰/۱/۳۰ تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی مابین هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) و مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور به امضا رسید.

پیام تبریک فرا رسیدن هفته سربازان گمام امام زمان (عج)

سربازان گمنام
فرارسیدن هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) را به همه عزیزان سختکوش وزارت اطلاعات تبریک و تهنیت عرض مینماییم.
روابط عمومی دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری

اطلاعیه های LPR

با سلام و ضمن آرزوی موفقیت برای شما عزیزان به اطلاع می رساند که:
1- آزمونهای LPR بدلیل شیوع ویروس کرونا و در وضعیت قرمز قرار گرفتن شهر تهران و طی هماهنگیهای صورت گرفته با سازمان هواپیمایی کشوری موقتا برگزار نخواهد شد.
2- آن دسته از عزیزانی که محدودیت های جدی در زمان آزمون خود دارند با تماس با تلفنهای  دفتر LPR مشخصات فردی خود را اعلام نمایند تا در اولین فرصت ممکن زمان مصاحبه به ایشان اختصاص داده شود.
3- پس از خروج تهران از شرایط قرمز و فعالسازی مجدد سامانه ثبت نام الکترونیکی کلیه عزیزان میتوانند بصورت الکترونیکی تاریخ آزمون خود را انتخاب و مطابق برنامه مراجعه نمایند.
4- متن دقیق روش ارزیابی جدید که مورد تایید سازمان هواپیمایی کشوری نیز قرار گرفته در صفحه LPR بارگذاری شده و توسط کلیه عزیزان قابل دانلود و مطالعه می باشد. تاریخ شروع تست با ساختار جدید (PAN PAN) متعاقبا اعلام خواهد شد.

مقررات سازمان هواپيمايي كشوري